Sarandë, dorëzohet në komisariat 17-vjeçarja e larguar nga banesa

30/05/2016 09:35

Policia e Sarandës ka njoftuar se shtetësia G.K., 17 vjeç, e larguar nga banesa, është vetdorëzuar në komisariat dhe ka deklaruar se ka ikur me dëshirë. Vijon pyetja e saj për të sqaruar të gjithë intenerarin e lëvizjeve gjatë këtyre ditëve.

17-vjeçarja u largua nga banesa e saj në Sukth në datën 17 maj, duke marrë me vete vetëm telefonin celular.

E ëma e saj pretendonte se vajza është rrëmbyer, ndërkohë që akuzonte Policinë e Durrësit se nuk po hetonte mjaftueshëm.

Top Channel