Pranohet gjykimi i shkurtuar për Mark Frrokun

11/05/2016 11:55

Gjykata e Tiranës ka pranuar gjykim të shkurtuar për Mark Frrokun.

Pas këtij vendimi, prokurori i çështjes ka deklaruar se “kjo çështje nuk mund të zgjidhet kështu”.

Mark Frroku akuzohet për vrasjen e një shtetasi shqiptar në Belgjikë, në vitin 1999.

Gjithashtu, akuzohet për ndërtim të paligjshëm dhe fshehje të pasurisë.

Top Channel