Çifti i lumtur, vizitë te psikologu

28/03/2016 00:00

Çifti i lumtur i “Portokallisë” nuk është më dhe aq i lumtur, pasi në puntatën e fundit shkoi të vizitonte një psikolog.

Gruaja ankohet se burri i saj e tradhton dhe i fsheh gjëra. “T’i kam respektuar të gjithë shokët dhe nuk të kam tradhtuar kurrë. Dhe ti ma shpërblen kështu?”

Kur situata tensionohet, ndërhyn psikologu, i cili kishte një mënyrë interesante për “sheshimin” e problemeve në çift.

Top Channel