Sekreti i formës së Samantës

24/03/2016 00:00

Samanta Karavella është shfaqur mjaft e kuruar dhe me një trup në formë në videoklipet dhe koncertet e saj të fundit, por si ia ka arritur këngëtarja?

Ajo thotë se peshon vetëm 50 kilogramë dhe kjo është pesha e saj e përhershme. Samanta pretendon se kjo është pesha e saj ideale, pasi nëse do të ishte më pak se kaq nuk do ishte aq e këndshme.

Këngëtarja thotë se për të mbajtur linjat mundohet të eliminojë pastat dhe bukën dhe ushtrohet në palestër kur ka kohë të lirë.

Ajo përdor edhe detox me përmbajtje frutash.

Top Channel