Motrat Kardashian janë paditur ditën e hënë nga një kompani investimesh me më shumë se 180 milionë dollarë për shkak të linjës së produkteve të bukurisë, e cila dështoi.

Kourtney, Kim dhe Khloe Kardashian janë shpallur si të pandehurat në padinë e bërë nga kompania “Hillair Capital Management”.

“Hillair” ka akuzuar tre motrat për prishjen e kontratës si edhe për mashtrim pasi kjo kompani ka paguar më shumë se 10 milionë dollarë për të rikuperuar të ardhurat e linjës së makiazhit “Kardashian Beauty”.

Top Channel