Cekja përfundon në burgun e “Portokallisë”

16/03/2016 00:00

Melamin Berati dhe Kapo Kapllani patën një shok të ri qelie, Ceken.

Kur ata e pyetën se pse kishte rënë brenda, Cekja shpjegoi se e akuzonin për grabitjen e 2 milionë eurove.

Melamini dhe Kapoja menjëherë nisën ta respektonin shokun e tyre të ri të qelisë, por gjërat nuk ishin ashtu siç dukeshin. Ai në fakt ishte roja e parave që ishin grabitur nga vetë Melamini dhe Kapoja.

Gjithçka tensionohet kur Cekja tregon për “bëmat” e tij në ruajtjen e parave.

Top Channel