Kënga e preferuar e Obamës për 2015-n

11/12/2015 00:00

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka zbuluar këngën e tij të preferuar të vitit dhe bëhet fjalë për një këngë mjaft reflektuese nga artisti i Kendrick Lamar.

Në një intervistë të dhënë për revistën “People”, presidenti është shprehur se kënga me titull “How Much a Dollar Cost” e kënduar nga Lamar, mbetet e preferuara e tij për vitin 2015.

Bëhet fjalë për një këngë të trishtë, ndoshta shumë reflektuese për kohët e vështira ku po jetojmë dhe duket se kjo tregon në një farë mënyrë vështirësitë që Obama has nën drejtimin e një shteti të lirë.

Top Channel