Rrëfim për “Shqipërinë e re”

09/12/2015 00:00

Një tregim dhe analizë e pavarur mbi Shqipërinë e 30 viteve të fundit, është libri i analistit amerikan Ted Abrahams.

Autori shkruan se, pas diktatorit paranojak Hoxha, Shqipëria përfundoi në drejtimin e një doktori ambicioz, të një ekonomisti intrigant dhe tani në drejtimin e një piktori urban.

Në ceremoninë e promovimit, Abrahams theksoi se problemi më i madh i shqiptarëve sot është humbja e shpresës, ndërsa librin e cilësoi edhe si ftesë për ta parë historinë në mënyrë të ftohtë.

Top Channel