Beyonce, së shpejti me një firmë rrobash

26/11/2015 12:20

Miliarderi Sir Philip Green po planifikon të lançojë një linjë të re rrobash me këngëtaren Beyonce, pranverën e ardhshme.

Teksa ka folur për këtë bashkëpunim me Beyonce, pronari i “Arcadia Group”, i cili përfshin firmat “Top Shop”, “Dorothy Perkins” dhe “Burton”, ka thënë: “Ne po përpiqemi të shpërndahemi në mbarë botën me këtë brand të ri në pranverën e 2016”.

E quajtur “Parkwood Topshop Athletic”, linja do të përmbajë veshje sportive.

Top Channel