Adam Sandler, më i dashuruar se kurrë

21/11/2015 00:00

Ata kanë gati dhjetë vjet të martuar por vitet nuk i kanë zbehur aspak ndjenjat e tyre të dashurisë.

Adam Sandler, dhe bashkëshortja e tij Jackie, duke si dy të sapodashuruar teksa janë fotografuar duke shëtitur në Kaliforni. Duket se çifti është në qiejt e dashurisë teksa Sandler ecën me krahun mbi supet e të shoqes.

Por kjo nuk mjafton, pasi ai i dhuron një puthje të ëmbël në kokë Jackie. Çiftiështë martuar në 2003-shin, dhe ata kanë dy vajza, Sadie 9 vjeç, dhe Sunny, 7 vjeç.

Top Channel