Christie Brinkley dhe Denzel Washington janë votuar si VIP-at me buzëqeshjen më të bukur dhe më seksi, duke ia kaluar edhe çiftit të fuqishëm Brad Pitt dhe Angelina Jolie.

Sipas një pyetësori të plotësuar nga 1 mijë njerëz nga brandi i dhëmbëve të bardhe, LusterPremiumWhite.com, ish modelja 61-vjeçare Brinkley ka mundur edhe Julia Roberts për buzëqeshjen më seksi.

Ndërsa nga meshkujt 60-vjeçari Denzel Washington ka lënë pas dhe Bradley Cooper.

Top Channel