Cameron Diaz, një qytetare shembullore

19/10/2015 00:00

Ajo mund të jetë një nga aktorët më të suksesshme të Hollivudit, por kjo nuk do të thotë që Cameron Diaz të mos ushtrojë detyrën e saj si qytetare.

43-vjeçarja është fotografuar teksa ka dalë nga restoranti ku ka drekuar dhe ka filluar të mbledhë plehra të vogla që ndodheshin në trotuar. Ajo nuk i ka injoruar një gotë plastike dhe një copë letër, dhe ndaloi t’i mblidhte para se të largohej.

Pas 17 ditësh fejesë, në janar të këtij viti Cameron Diaz u martua me Benji Medden.

Top Channel