“Për ëngjëjt që adhurojnë trupin e babait…”

12/10/2015 00:00

Ai njihet si një mashkull me muskuj dhe Vin Diesel ka postuar një foto të tij Instagram, një javë pasi u fotografua në Florida.

Aktori 48-vjeçar ngre T-shirt e tij duke treguar trupin me muskuj. Në diçiturën e fotos ai shkruan: “Foto nga dje… për ata që duan spektaklin… për të gjithë ëngjëjt që e adhurojnë trupin e babait…”.

Javën e kaluar aktori u fotografua në ballkonin e The Shore Club në Florida teksa tymoste një cigare, dhe muskujt e tij nuk dukeshin gjëkundi. Kjo foto në Instragram vjen si përgjigje se aktori ka një trup të tonifikuar.

Top Channel