Mitrovicë, më 18 qershor do të hiqet barrikada mbi urën e Ibrit

06/04/2015 00:00

Barrikada e vendosur mbi urën e lumit Ibër në Mitrovicë pritet të hiqet në njëvjetorin e vendosjes së sajë, më 18 qershor.

Ministrja kosovare për dialogun Edita Tahiri vlerëson se takimi i radhës mes kryeministrave të Kosovës dhe Serbisë duhet të rezultojë me heqjen e “parkut të paqes”, mbi  urën e Ibrit.

Edhe kryetarët nga Komunat, Mitrovicë e Jugut dhe Mitrovicë e veriut vlerësojnë se barrikada do të hiqet së shpejti, pas bisedave që do të ndodhin mes shqiptarëve dhe serbëve.

Top Channel