Ja emrat e kabinetit “Mustafa”

09/12/2014 00:00

Qeveria e Kosovës është formuar në koalicion edhe me Listën Serbe, duke i ofruar asaj postin e zëvendëskryeministrit. Ja dhe përbërja e saj:

Kryeministër – Isa Mustafa

Zv.kryeminister – Hashim Thaçi

Zv.kryeminister – Kujtim Shala

Ministër i Punëve të Jashtme – Hashim Thaçi

Ministria e Financave – Avdulla Hoti

Ministria e Infrastrukturës- Lutfi Zharku

Ministria e Drejtësisë – Hajredin Kuci

Ministria e Zhvillimit Ekonomik- Blerand Stavileci

Ministria e Bujqësisë- Memli Krasniqi

Ministria e Diasporës- Valon Murati

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë – Arsim Bajrami

Ministria e Integrimit Evropian – Bekim Collaku

Ministria e Mjedisit- Ferid Agani

Ministria e Punëve të Brendshme – Skender Hyseni

Ministria e Shëndetësisë – Imer Rrahmani

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë – Hikmete Bajrami

Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës – Haki Demolli

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit – Kujtim Shala

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale – Arban Abrashi

Ministri pa Portofol- Edita Tahiri dhe Rasim Demiri

Ministër i Administratës Publike – Mahir Jagxhillar

Ministër per Komunitete dhe Kthim – Aleksander Jabllanovic

Minister i Pushtetit Lokal – Lubomir Maric

Top Channel