Kur kamioni kërcen mbi makinën e Formula 1

24/11/2014 00:00

Kamioni i gjate 25 meter kercen mbi nje makine Lotus te Formula 1. Ky eshte spoti prej pak sekondash per llogari te kompanise se prodhimeve teknologjike, EMC.

Ne reklame kamioni drejtohej nga Mike Ryan, ndersa automjeti i Formula 1 nga Martin Ivanov.

Emrat nuk jane te njohur, por qe te dy ata shquhen per aftesite e tyre ne drejtimin e automjeteve dhe per kete kane marre pjese edhe ne skenat e disa filmave aksion si Bond dhe “Fast and Furious”.

Top Channel