Fotografja gjermane Julia Christie ka nisur një projekt që parashikon fotografimin e “qenve fluturues”.

Për të realizuar fotot e mëposhtme pronarët i hedhin qentë në një dyshek nga një lartësi e vogël, ndërkohë që një ventilator i madh i shton dramaticitetin shkrepjes.

“Fotografitë tregojnë elegancën e qenve dhe i tregon ata ndryshe nga ç’jemi mësuar t’i shohim”, shpjegon fotografja.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel