Nikolla viziton shkollën “Musine Kokalari”

17/11/2014 00:00

Ministria e Arsimit Lindita Nikolla ka qene pjese e festimeve te
shkolles 9-vjeçare “Musine Lokalari”, me rastin e 70-vjetorit të
çlirimit te kryeqytetit.

“Sot Shqipëria është një vend i NATO-s, është vend kandidat për në Bashkimin Europian e padyshim, duke ruajtur fort si të shtrenjta këto vlera të identitetit tonë kombëtar, ku një pjesë e rëndësishme është edhe lufta Nacional Clirimtare, nga ne sot kërkohet, të zhvillojmë një pasion të ri, atë të europianëve të Shqipërisë europiane”, tha Nikolla.

Nxenesit kane pergatitur dhe kane performuar pjese te ndryshme te historise qe lidhen me diten e Çlirimit të Tiranes.

Top Channel