Mustaqet, trendi i ri i yjeve të kinemasë

26/04/2014 00:00

Të kuruara dhe tërheqëse, si ato të Brad Pitt, apo të çrregullta dhe paksa si shkurre si ato të James Franco?

Sido që të jenë, mustaqet janë kthyer në trendin e ri të të yjeve, natyrisht atyre meshkuj, të botës së showbizit.

Përveç dy emrave të sipërpërmendur, këtij trendi i janë bashkuar edhe aktorë të tjerë si George Clooney, Mickey Roorke, etj.

Gjithashtu, mustaqet mund të vihen re edhe në botën e modës, ku modelët meshkuj i mbajnë dhe i kurojnë me po aq vëmendje sa dhe flokët e tyre.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel