Sienna: Unë, një rebele e përjetshme

27/03/2014 18:55

Sienna Miller është bërë e njohur për shumë gjëra: për karrierën e saj si aktore, për jetën intime dhe për zakonin e të festuarit deri vonë.

Në moshën 32-vjeçarja, modelja këmbëngul se nuk ka ndërmend të ndryshojë.

E vendosur në koopertinën e revistës “Nylon”, në 15-vjetorin e themelimit të saj në Prill, Miller tha se e ka të pamundur të jetojë sipas rregullave.

“Jeta është shumë e shkurtër. Shumë nga gjërat që bëjmë janë reagim i asaj që njerëzit mendojnë se duhet të bëjmë. Bëj një fëmijë deri 30, martohu në këtë apo atë moshë e shumë të tjera si këto. Më pëlqen të rebelohem kundër të gjithë këtyre rregullave”, tha Sienna.

FOTO GALERI
2/2

Top Channel