Klum, linja të admirueshme 40 vjeç

27/03/2014 18:00

Në moshën 40-vjeçare, Heidi Klum vazhdon të ketë linja të admirueshme për të gjithë bashkëmoshataret e saj.

Një prej supermodeleve më të mëdha të botës ndonjëherë u fotografua gjatë pushimeve që është duke kaluar në ishullin e Bahamasit.

Në këto pushime familjare, modelja gjermane ka pasur mundësinë që të tregojë edhe anën e saj më familjare, duke u shfaqur në shumë raste si një nënë e përkujdesur ndaj fëmijëve të saj.

Klum është nënë e katër fëmijëve, Lenit 9-vjeçar, Johan (7), Henry (8) dhe Lou (4).

FOTO GALERI
2/6

Top Channel