Pak vende mund të jenë më të sikletshëm për të ngatërruar një puthje se sa skena, ku të gjithë sytë e spektatorëve dhe kamerave janë drejtuar aty.

Por për fat të keq kjo i ndodhi Kate Beckinsale gjatë dorëzimit të një cmimi për aktorin britanik, Sir Ben Kingsley për fushatat e tij të bamirësisë në “United States Holocaust Memorial Museum, What You Do Matters”.

Dy aktorët u fotografuan në një moment të sikletshëm, ku duket që puthja është vendosur ‘në vendin e gabuar’. Megjithatë Kate dhe Sir Ben u korrigjuan shpejt dhe koordinuan puthjen e tyre miqësore.

Top Channel