Minaj, “selfie” në dush

06/03/2014 00:00

Moda e fotove “selfie” po kalon në një fazë tjetër: “selfie” në dush. Dhe një nga pioneret e këtij trendi të ri është Nicki Minaj.

Këngëtarja vendosi të kënaqte ndjekësit e saj në Instagram me një seri fotosh duke u larë.

Minaj nuk i shoqëroi fotot me asnjë përshkrim që do të shërbente për të kuptuar arsyen e publikimit të një momenti kaq intim. Kështu që na mbetet thjesht t’i shijojmë.

Top Channel