Selena Gomez, imazhi i “Adidas-NEO”

12/02/2014 20:40

Selena Gomez është e vendosur që të lërë kohën e kaluar gjatë muajit Janar në një klinikë rehabilitimi për të rinj sa më shpejt pas krahëve të saj.

Dhe mënyra më e mirë, për të mos u tunduar nga varësitë apo problemet e mundshme emocionale, është ajo e zënies së kohës së lirë me punë.

21-vjeçarja, një prej ikonave të adoleshentëve, u shndërrua në imazhin e një fushate të re publicitare të një marke veshjesh të “Adidas-NEO”.

E reja tregoi edhe një herë më shumë trupin e saj të shkëlqyer, duke u shfaqur e mrekullueshme nën veshjet të cilat reklamoi.

Top Channel