Qingji mbi supet e Papës

08/01/2014 00:00

Një qingj mbi supe, ky ishte gjesti i radhës përulës dhe i thjeshtësisë i Papa Françeskut gjatë “Ditës së Ujit të Bekuar.

Ati i Shenjtë zgjodhi të kalonte këtë festë të kalendarit të krishterë në periferi të Romës në një komunitet prej 200 besimtarësh dhe figurantë që kishin improvizuar jetën në Betlehemin 2014 vite më parë, me stalla të vogla, kafshë dhe veshje të asaj periudhe.

Top Channel