Mishel Obama, pushime e vetme

06/01/2014 00:00

Presidenti Obama i bëri bashkëshortes së tij Mishel një dhuratë mjaft të veçantë për ditëlindje.

Dhurata ishte qe ajo të vazhdojë të qëndrojë edhe për ca ditë për pushime në Hawaii pa qene nevoja të ketë edhe fëmijët me vete.

Familja kaloi në ishull dy javë pushime dhe tani, Zonja e Pare do të qëndrojë atje edhe disa ditë më shumë në prag të 50-vjetorit të ditëlindjes së saj që është këtë muaj, për t’u takuar me miq e të afërm.

Top Channel