Të shtunën tregoi rezultatet e stërvitjes së lodhshme në palestër, ndërsa të dielën Kim Kardashian për pak sa nuk na tregoi më shumë seç duhet në momentin që po dilte nga makina e saj sportive.

Edhe pse ishte munduar të mbulohej me një pallto të gjatë bezhë, 33-vjeçarja kishte “harruar” ta mbërthente dhe i ofroi “paparacëve” dekoltenë e saj të bollshme.

Vetëm një ditë më parë Kim Kardashian postoi në Instagram dy foto që tregonin atë dhe një shoqen e saj me veshje palestre.

Top Channel