“The Wolf of Wall Street”

04/01/2014 00:00

Rikthehen në ekranin e kinemasë në një tjetër bashkëpunim, dy emra të suksesshëm të kinemasë botërore: Scorsese dhe Di Caprio me  “The wolf of Wall Street”, film që po shfaqet në Rrjetin Imperial.

Filmi bazohet në librin autobiografik të Jordan Belfort, njeriut që ngriti rreth fundit të viteve ’80 një ndër kompanitë e para më të mëdha të ndërmjetësimit të financave.

Historia e shkëlqimit të tij dhe më pas zhytja në krim, korrupsion e mashtrime e sjellë nga këndvështrimi i regjisorit të vlerësuar me Oscar Martin Scorsese.

Sa i përket Leonardo Di Caprios, sic ka thënë vetë ai, i janë dashur rreth gjashtë vite kohë për të interpretuar sic duhej personazhin e Belfort, ujkut të financave.

Top Channel