Përvjetori i veçantë i Button-Michibata

30/12/2013 18:45

Për shumicën e çifteve, dita e përvjetorit kalohet në një darkë, në një vend romantik apo diku që të kujtojë kohën e kaluar së bashku, por nuk është kështu për Jenson Button dhe të dashurën e tij Jessica Michibata.

Në ditën e përvjetorit, piloti i Formulës 1 dhe modelja realizuan një trigarësh, e përbërë nga 15 kilometra vrap, not dhe biçikletë.

Pjesëmarrja në këtë tregarësh të improvizuar ishte një rast i mirë për 33-vjeçarin Button për të treguar edhe tatuazhin e ri të bërë në shpatull.

Top Channel