Eminem pranë ribashkimit me (ish) bashkëshorten

22/11/2013 00:00

Eminem është pranë ribashkimit për herë të tretë me ish-bashkëshorten e tij, Kim Scott.

Lajmi është njoftuar nga e ema e Kim e cila për Radaronline tha se cifti është më pranë se kurrë ribashkimit të tyre.

Ligjërisht rreperi 41-vjeçar është i martuar ende me Kim, pavarësisht se që prej 2006 ata nuk jetojnë më bashkë.

Martesa e tyre e parë u bë më 1999-ën, për t’u ndarë dy vite më vonë. U rimartuan sërish në 2006-ën dhe brenda të njëjtit vit u ndanë sërish.

Së bashku kanë një vajzë 17-vjeçare të quajtur Hailie.

Top Channel