Po sikur të ishin ende gjallë?

20/11/2013 00:00

Disa nga talentet më të mëdha të muzikës moderne janë shuar në kulmin e tyre duke lënë fansat të supozojnë se çfarë këngësh të tjera do të prodhonin Jimi Hendrix apo Jim Morrison nëse do të kishin jetuar më shumë se 27 vite.

Ndërkohë që nuk ka asnjë mënyrë për të shuar këtë kuriozitet, Sachs Media ka bërë të mundur që yjet që kanë ndërruar jetë në moshë të re të na i sjellë ashtu siç do të ishin sot nëse do të ishin ende gjallë.

John Lennon, Jim Morrison, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Bob Marley, Elvis Presley dhe Kurt Cobain janë “trajtuar” duke iu shtuar rrudhat dhe thinjat. Rezultatet janë më poshtë:

Jim Morrison

Bob Marley

John Lennon

Janis Joplin

Elvis Presley

Jimi Hendrix

Top Channel