Diplomatja skandalizon Serbinë

18/11/2013 19:25

Një politikane serbe ka bërë bujë në vendin e saj, pasi një seri fotosh provokuese u publikuan të hënën në të përditshmen “Blic”.

Vanja Hadzoviç, një këshilltare e Ministrisë së Punëve të Jashtme është duke planifikuar një karrierë si diplomate.

Megjithatë, imazhet seksi sugjerojnë se vajza nuk është plotësisht e përshtatur për këtë detyrë dhe se hiret e saj mund të kenë ndikuar më shumë se aftësitë e 27-vjeçares për t’u punësuar në ministrinë e drejtuar nga Ivan Mrkiç.

Pas këtyre publikimeve, e diplomuara në Manaxhimin e Mediave do të vendoset në qendër të një hetimi ministror, por ndërkohë, opinioni publik serb shprehet në forume dhe media sociale i indinjuar për faktin që njerëz me një nivel të tillë integriteti (pas publikimit të fotove në internet) mund të përfaqësojnë fytyrën e shtetit serb.

Top Channel