Lurë, protestë për ujin e pijshëm

11/11/2013 00:00

Disa familje të fshatit Fushë-Lurë, në komunën Lurë, protestojnë sepse
ndërtimi i një ujësjellësi të ri i le ata jashte rrjetit.

Ata kerkojne te lidhen m,e rrjetin e ujesjellesit dhe thone se pejashtimi ju eshte bere nga ana e kryekomunarit dhe kompanise qe po nderton rrjetin e ri te furnizimit.

Kompania qe po nderton ujesjellesin eshte penalizuar edhe nga ana e Policise Pyjore, e cila ka konstatuar prerje te pemeve ne zonen e Lures dhe mungese dokumentaconi.

Top Channel