Jennfier Lawrence dhe Scarlett Johansson janë mes yjeve më të pritura në Festivalin e Romës, që do të nisë më 8 nëntor.

Aktoret do të mbërrijnë nga Shtetet e Bashkuara për të promovuar filmat e tyre dhe përreth do të jenë edhe emra të tjerë të njohur të botës ndërkombëtare të kinemasë.

Mes tyre spikasin Joaquin Phoenix, Rooney Mara, Jared Letto dhe grupi i tij Thirty Seconds to Mars, Liam Hemsworth, etj.

Episodi i dytë i sagës “Hunger Games” dhe “Dallas Buyers Club” janë filmat më të pritur dhe më të reklamuar.

Top Channel