Beyonce është një prej atyre këngëtareve që i pëlqen ndryshimi në skenë dhe në një koncert të zhvilluar të martën në Adelaide, Australi, 32-vjeçarja prezantoi modifikimin e ri që i ka bërë pamjes së saj.

Këngëtarja u ngjit në skenë me një stil të ri flokësh, shumë më të shkurtër nga më parë.

Pavarësisht këtij ndryshimi, shfaqja e Beyonce ishte po aq entuziasmuese sa përherë.“Look”-u i ri i Beyonce lart dhe stili i meparshem poshte

Top Channel