Në daljet e kohëve të fundit në skenë, në setet fotografike provokuese dhe në videoklipin e këngës më të re na ka mësuar ta shohim me sa më pak veshje që është e mundur ose krejtësisht nudo, kështu që të bën përshtypje kur më në fund sheh këngëtaren Miley Cyrus të veshur.

20-vjeçarja u fotografua pas daljes nga studioja e regjistrimit në Londër e “mbështjellë” e tëra.

Mbase i ftohti i Londrës ka çuar Cyrus në një zgjedhje të tillë.

Top Channel