Është kritikuar shumë kohët e fundit për setet fotografike provokuese dhe për performancën e saj në MTV Video Music Awards, por kësaj radhe Miley Cyrus ka kaluar çdo kufi të mundshëm.

Këngëtarja 20-vjeçare ka vendosur që të shfaqet krejtësisht nudo në videoklipin e këngës së saj më të re me titull ‘Wrecking Ball’.

Pas strofave të para tepër romantike, Cyrus kalon në aksion duke bërë atë që di të bëjë më mirë: të provokojë, të zhvishet dhe të lëpijë objekte të ndryshme.

Vetëm në ditën e parë, ky videoklip ka pasur 12.3 milionë klikime dhe sigurisht që nuk është muzika e Cyrus ajo që tërheq.

Top Channel