Shkaktoi shumë polemika dhe mori shumë kritika për performancën e saj në MTV Video Music Awards, por Miley Cyrus duket se nuk ka vënë mend.

Këngëtarja 20-vjeçare do të publikojë të hënën këngën e saj më të re me titull ‘Wrecking Ball’ dhe vendosi që në Twitter të publikonte foton promovuese të kësaj kënge. Ashtu siç pritej, Miley ka pozuar shumë pak e veshur.


Në Twitter Cyrus shkroi: “#WreckingBall #comingMonday #VEVO.”

Top Channel