January Jones, gjysmënudo për filmin e ri

03/06/2013 13:50

January Jones do të shfaqet në filmin e saj më të ri si një prostitutë vrasëse e cila nuk e ka problem që armën ta përdorë pa rroba në trup.

Aktorja 35-vjeçare do të interpretojë Sarën në filmin ‘Sweetwater’, e cila është një vejushë që kërkon hakmarrje për vrasjen e burrit të saj.

Traileri i filmit tregon skena vrasjesh dhe aktoren January Jones gjysmënudo me armë në dorë.

Kasti i filmit me regji të Logan Miller përbëhet edhe nga aktorë si Jason Issacs dhe Ed Harris.

Top Channel