Kim Kardashian po “shpërthen”

04/04/2013 16:10

Kim Kardashian po pret fëmijën e saj të parë dhe personazhi i famshëm për format e saj të mbushura tregoi “hovin” e mëtejshëm që i ka dhënë shtatzënia.

Me një fustan me dekolte shumë të hapur, 32-vjeçarja u fotografua me disa miq të saj.

Edhe pse duket qartë shtimi në peshë, gjë që është i zakonshëm tek çdo femër shtatzënë, Kim Kardashian është shprehur se nuk ka shtuar aspak.

Top Channel