Ja pse Sarandon ka të dashur shumë më të ri se vetja

13/09/2012 11:20

Susan Sarandon ka një të dashur shumë më të ri se vetja dhe nga këto foto duket qartë se edhe vetë aktorja duket shumë më e re se mosha e saj, 65 vjeç.

Më një fustan të zi, Sarandon u shfaq të mërkurën në premierën e filmit ‘Arbitrage’ në Nju Jork.

65-vjeçarja ka aktualisht një lidhje me një 33-vjeçar që ka nisur nga viti 2010, por që Sarandon e ka bërë publike në mars të këtij viti.

Në filmin ‘Arbitrage’ interpretojnë edhe aktorë si Richard Gere dhe Laetitia Casta.

Top Channel