" /> ">

Halle Berry, në formë pas aksidentit

20/07/2012 00:00

Halle Berry fotografohet, duke u argëtuar me vajzën e saj, vetëm pak orë
pasi përfundoi në spital për shkak të një aksidenti të vogël në
sheshxhirimin e filmit “The Hive’, në Los Angeles.

Aktorja 45-vjeçare argëtohet me vajzën e saj Nahla, e cila duket e lumtur me nënën e saj.

4-vjeçarja kishte veshur një fustan rozë dhe dukej një fëmijë shumë i ëmbël.

Vajza ndodhet në sheshxhirimin e filmit ku luan nëna e saj dhe në të gjitha pushimet që merr Halle, ajo argëtohet me vajzën e saj.

  

Top Channel