Publikohen videot e spiunëve rusë

01/11/2011 01:50

FBI publikoi videot që tregojnë Ana Capman dhe spiunët e tjerë rusë duke shkëmbyer informacione sekrete dhe para.

Rregjistrimet janë pjesë e dokumenteve të programit të vëzhgimit të FBI-së, “Histori Fantazmash”.

Agjentët rusë kaluan 10 vjet në Shtetet e Bashkuara, por nuk u zbulua asnjë fakt, nëse ata munden të sigurojnë informacione të rëndësishme.

Agjentët rusë u lanë të lirë në korrik të 2010-ës, pas një shkëmbimi spiunësh në një aeroport në Vjenë të Austrisë, në korrik të 2010-ës.

Top Channel