Fullani: Kriza, kemi marrë masa

26/10/2011 00:00

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Ardian Fullani ka komentuar
shqetësimet e fundit të Fondit Monetar mbi rreziqet që mund të sjellë
kriza e eurozonës në ekonominë shqiptare.

Sipas guvernatorit shqetesimet me te fundit te FMN nuk jane te reja, madje jane marra pas per te parandaluar efektet.

Zoti Fullani ritheksoi se ekonomia po kalon një periudhë të paqartë, cka ka rritur pasiguritë tek publiku duke  i meshuar faktit se investimet dhe konsumi vazhdojne te jene me ritme te ulta. Sipas guvernatorit niveli aktual i kredive të këqija nuk përbën problem për sektorin bankar, pasi ato janë të mbuluara plotësisht me fonde rezervë.

Top Channel