Homazhe për 21 janarin

21/07/2011 14:50

Në 6 mujorin e 21 janarit ku mbetën të vrare 4 protestues familjarët
kane vendosur tufa me lule dhe kane ndezur qirinj ne perkujtim te tyre.

Ne qetesi te plote perreth godines se kryeministrise jane perkujtuar Ziver Veizi, Faik Myrtaj, Aleks Nika dhe Hekuran Deda. Mes te afermeve edhe kreret me te larte te opozites te cilet kane nderuar 4 viktimat.

Pa fjale dhe pa komente politike eshte kryer e gjithe ceremonia e ndare ne vendet ku mbeti i vrare gjithësecili nga protestuesit e 21 janarit. Edhe pse kane kaluar 6 muaj per kete ngjarje nuk ka ende asnje te denuar zyrtar i cili te kete pergjegjesine per 4 te vraret e asaj dite.

Top Channel