Ryan Philippe dhe Demi Lovato së bashku?

20/07/2011 12:40

Edhe pse Ryan Philippe është 36 vjeç dhe Demi Lovato vetëm 18, asgjë nuk i pengoi që të fillonin të frekuentoheshin para pak kohësh.

Sipas ‘E!News’, të dy po shkonin shumë mirë me njëri-tjetrin, por marrëdhënia është ftohur disi kohët e fundit për faktin se vetëm para pak javësh aktori është bërë sërish baba dhe këngëtarja nuk dinte asgjë për këtë.

Ryan Philippe është baba edhe i dy fëmijëve të tjerë nga martesa e tij me aktoren Reese Witherspoon.

Top Channel