Thaci: Marrëveshjet nuk prekin sovranitetin

14/07/2011 13:20

Nis seanca e jashtëzakonshme në parlamentin e Kosovës ku po diskutohet
për marrëveshjet me Serbinë, për të cilat opozita kërkon pezullim të
menjëhershë.

Kryeministri Hashim Thaci u shpreh se dialogu me Serbinë është detyrim kombëtar dhe procesi mbështetet edhe nga BE-ja dhe SHBA-të.

“Jemi në partneritet me botën demokratike. Me Serbinë do të bëjmë dialog për cështje teknike”, tha Thaci.Sipas tij, marrëveshjet nuk vënë në diskutim sovranitetin e integritetin e shtetit te Kosoves, ndërsa theksoi se qytetarët nuk meritojnë të izolohen.

Top Channel