Spahiu: Gjyqtari cam nuk lejohet të hyjë në Greqi

13/06/2011 11:10

Zëvendëskryetari i Këshillit të Lartë te Drejtësisë Kreshnik Spahiu
kërkon nga Ministria e Jashtme Greke që të sqarojë rastin e bllokimit në
kufi të një gjyqtari shqiptar me origjinë came.

Spahiu bëri me dije se gjyqtari me iniciale S.D dhe familja e tij u ndaluan të kalojnë kufirin edhe pse kishte një pasaportë shërbimit.

Zoti Spahiu theksoi se KLD është autoritet që mbron të drejtat e gjyqtarëve.

Top Channel