Kate, mbretëresha e kursimit

13/06/2011 17:50

Kate është konsideruar si dukesha simbol e stilit dhe elegancës, por edhe mbretëreshë e kursimit.

Në fundjavë ajo ka veshur dy rroba që kishte veshur vite më parë, duke treguar se di të marrë shembull nga mbretëresha Elisabetta dhe princesha Anna, të dyja të njohura për veshjet e tyre të “ricikluara” në disa evente publike.

Gjithashtu ajo ka treguar se është ndryshe nga princesha Diana, që nuk fotografohej kurrë me të njëjtën veshje.

Top Channel