Talenti tjetër i Jim Carrey

10/06/2011 19:00

Nëse nuk do t’i ofrohen më role për të interpretuar, Jim Carrey ka gati një karrierë tjetër.

Aktori 49-vjeçar është shumë i mirë në pikturë dhe tregoi talentin e tij në një emision televiziv amerikan.

Carrey theksoi se kalon shumë kohë në studio duke pikturuar dhe shtoi se nuk ka frikë nga kritika.

“Kur pikturoj më duket sikur jam në parajsë. Më pëlqen të mbyllem në studio, të vë muzikë dhe të vizatoj”, u shpreh protagonisti i Ace Ventura.

Top Channel